-10%






Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Мигдальне борошно, борошно з мигдалю натуральне, 10 кг - TR

Мигдальне борошно - це дуже корисний і калорійний продукт, як і мигдаль, з якого він зроблений.
Його отримують шляхом тонкого подрібнення мигдалю. Це один з найбільш корисних горіхів, що відноситься до групи суперпродуктів. Перш за все, вони містять багато корисних жирів, багато вітаміну Е і мінералів - кальцію, магнію, цинку, калію і фосфору. Крім того, вони підтримують роботу мозку, стимулюючи творчість і посилюючи концентрацію. Мелений мигдаль насправді так само корисний, як і цілісний мигдаль. Саме тому мигдальне борошно - хороший вибір для різноманітності традиційних борошняних страв. Серед безлічі переваг варто згадати відмінний смак і те, що воно не містить глютену. Варто пам'ятати, що горіхи є одними з найпоширеніших алергенів, тому людям, що страждають на алергію, слід використовувати їх обережно, особливо якщо вони не впевнені, які види горіхів викликають у них алергічну реакцію.
У разі горіхового і стручкового борошна зазвичай дуже важко повністю замінити пшеничне борошно 1:1. Однак мелений мигдаль в цьому відношенні є винятком. Слід пам'ятати, що якщо пшеничне борошно повністю замінити мигдальним, випічка може мати іншу структуру і не підніматися належним чином. Особливим випадком також є дріжджове тісто, для приготування якого знадобиться закваска. При замішуванні найкраще змішати мелений мигдаль з іншим борошном, яке має кращі хлібопекарські властивості, наприклад, пшеничним або польовим. Це дозволить тісту краще піднятися.
Його отримують шляхом тонкого подрібнення мигдалю. Це один з найбільш корисних горіхів, що відноситься до групи суперпродуктів. Перш за все, вони містять багато корисних жирів, багато вітаміну Е і мінералів - кальцію, магнію, цинку, калію і фосфору. Крім того, вони підтримують роботу мозку, стимулюючи творчість і посилюючи концентрацію. Мелений мигдаль насправді так само корисний, як і цілісний мигдаль. Саме тому мигдальне борошно - хороший вибір для різноманітності традиційних борошняних страв. Серед безлічі переваг варто згадати відмінний смак і те, що воно не містить глютену. Варто пам'ятати, що горіхи є одними з найпоширеніших алергенів, тому людям, що страждають на алергію, слід використовувати їх обережно, особливо якщо вони не впевнені, які види горіхів викликають у них алергічну реакцію.
У разі горіхового і стручкового борошна зазвичай дуже важко повністю замінити пшеничне борошно 1:1. Однак мелений мигдаль в цьому відношенні є винятком. Слід пам'ятати, що якщо пшеничне борошно повністю замінити мигдальним, випічка може мати іншу структуру і не підніматися належним чином. Особливим випадком також є дріжджове тісто, для приготування якого знадобиться закваска. При замішуванні найкраще змішати мелений мигдаль з іншим борошном, яке має кращі хлібопекарські властивості, наприклад, пшеничним або польовим. Це дозволить тісту краще піднятися.

Мелений мигдаль можна додавати практично в усі страви, особливо в солодкі. Особливо рекомендуємо приготувати з нього млинці, кекси, корисні енергетичні кульки, вафлі і пироги. Мигдалеве борошно не дарма називають найкориснішим і смачним. Той, хто шукає нові смаки і хоче зробити свій раціон більше повноцінним, буде постійно вводити страви з його додаванням в меню.
Маючи всього лише кілька недоліків, пудра з мигдального горіха має масу переваг:
Маючи всього лише кілька недоліків, пудра з мигдального горіха має масу переваг:
- не вимагає додаткової обробки перед використанням;
- добре вбирає і тримає вологу, завдяки чому випічка з таким інгредієнтом в складі довго залишається м'якою і свіжою;
- не містить глютен;
- містить в собі безліч корисних для організму речовин, включаючи мінерали, вітаміни, насичені жирні кислоти і антиоксиданти;
- дуже корисне для спортсменів і людей з виснаженим організмом;
- має неповторний смак, що дозволяє створювати вишукані ласощі.
Через високу енергетичну цінність мигдальної пудри (близько 600 ккал / 100 гр) продукти, приготовані на її основі, потрібно дозовано приймати людям, що страждають від надмірної ваги.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Targroch |
| Країна виробник | Польща |
| Вага | 10 кг |
| Упаковка | Пакет |
- Ціна: 5 400 ₴
- В наявності
- Оптом і в роздріб
Мигдальне борошно, борошно з мигдалю натуральне, 10 кг - TR
6 000 ₴
5 400 ₴
Показати оптові ціни- +380 (97) 550-32-04Старший менеджер Юлія
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
